Συντετριμμένος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου του

Στις Αρχές παραδόθηκε πριν λίγες ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος αργότερα επέστρεψε με χειροπέδες στο διαμέρισμά του προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες της αστυνομίας.

Η διαδικασία διήρκησε δύο ώρες, ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου και θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσω του κ. Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Τις πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Mega:

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο αναχώρησής του στο εξωτερικό. «Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τέλος ο κ. Δακουράς αναφέρει: «Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δες τις τελευταίες εξελίξεις στο παρακάτω βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τελευταία Νέα:

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αποκαλύπτει πώς διακινείται το ροζ βίντεο

Ξεσπά πρώην συνεργάτης του: «Θα του έλεγα “είσαι ξεφτιλισμένος”»

«Έκανα διακοπές στην Αλόννησο και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μου ζήτησε να παίξει στο θέατρο»

Read More

And More