Σύντροφος Σταρ Ελλάς: “Η Άννα όταν βάζει στόχους, πάντα τα καταφέρνει”

Ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος και η Άννα Πρέλεβιτς γνωρίστηκαν τυχαία πριν από τρια χρόνια, μέσω ενός κοινού γνωστού τους. “Ήταν δύσκολο να την κερδίσω”, παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Epresso, ο Δημήτρης. Αναφέρει ότι αυτό που τον “κέρδισε” στην Σταρ Ελλάς από την πρώτη στιγμή ήταν η προσωπικότητάς της.

Αν και το ζευγάρι αυτό το διάστημα δεν είναι μαζί, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Άννας, ωστόσο σύμφωνα με τον Δημήτρη αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στη σχέση τους. “Εννοείται ότι μου λείπει, αλλά είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, αφού από την πρώτη μέρα είχαμε αποστάσεις, αλλά το κανονίζαμε έτσι ώστε να μη λείπει ο ένας στον άλλον. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο”, αναφέρει.

Θεωρεί ότι το μόντελινγκ είναι κάτι που της ταιριάζει και αυτό δεν έιναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αφού η νεαρή καλλονή έχει όλα τα προσόντα για να διακριθεί στο χώρο του μόντελινγκ. Πέρα από την ομορφιά της όμως, τον Δημήτρη τον έχουν κερδίσει και άλλα στοιχεία της.

“Εκτός του ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, είναι πολύ φιλότιμη και πού καλή. Αυτό το βρίσκεις σπάνια και ειδικά σε κοπέλες που είναι όμορφες. Επίσης η Άννα δεν κατατάσσει τους ανθρώπους σε κατηγορίες και δεν κάνει διακρίσεις. Τους βλέπει όλους το ίδιο”, αναφέρει.

Όσο για την συμμετοχή της αγαπημένης του στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επιτυχία της. Δηλώνει πως η Άννα μπορεί να μην έχει την εμπειρία των άλλων κοριτσιών, μαθαίνει όμως πολύ γρήγορα και ξέρει τι πρέπει να κάνει την κατάλληλη στιγμή. “Έχει αποδείξει ότι όταν βάζει στόχους, πάντα τα καταφέρνει”, δηλώνει.

Read More

And More