Η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη μπήκε στον 7ο μήνα και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Η σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη μπήκε στον 7ο μήνα και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία! | tlife.gr

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η νεαρή σύντροφός του διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού σε μόλις δύο μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η Μαρία – Νεφέλη Γαζή μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο ταλαντούχος ηθοποιός ανυπομονούν να κρατήσουν το μωρό τους, στην αγκαλιά τους. Ο Άνθιμος δηλώνει πανευτυχής που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και καιρό!

Η 19χρονη σύντροφός του, μάλιστα, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία στα social media, ανακοινώνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα.Το να γίνεσαι μαμά όμως, σε κατατάσσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα πιο όμορφα πράγματα, συμβαίνουν στη ζωή σου τη στιγμή που θα καταλάβεις τη δύναμη τού να αγαπάς χωρίς όρους,και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή.Ένα παιδί δεν έρχεται για να κάνει δύσβατο το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, αλλά για να σου δώσει ένα τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσεις τη ζωή. Ποια μεγαλύτερη δύναμη υπάρχει από αυτήν τού να δημιουργείς μια ζωή;», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BeqmCnXHpvL/?taken-by=maria.nefeli.gazi

READ more