Σύσσωμη η οικογένεια Ρουβά στην Ακρόπολη

Στην Αθήνα και την αγκαλιά των αγαπημένων του ξεκίνησε την εβδομάδα του ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη, επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του. Μαζί με τη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τρία τους παιδιά έκαναν μάλιστα και μία όμορφη βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η μικρή Αριάδνη θαύμασαν μαζί με τους διάσημους γονείς τους τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και πόζαραν όλοι μαζί χαμογελαστοί για μία αναμνηστική φωτογραφία. Δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και το Μουσείο.

Ο Σάκης φροντίζει να ξεναγεί τα παιδιά σε όσα περισσότερα μουσεία μπορεί, καθώς κρύβουν μικρούς θυσαυρούς της, αλλά ειδικά στο συγκεκριμένο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σάκης μοιράζεται μία τέτοια στιγμή όπου σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Αυτή τη φορά, επέλεξαν ένα σημείο που είναι ορόσημο για την Αθήνα αλλά και για τον πολιτισμό της χώρας μας. Ο Σάκης θέλει να περάσει στα παιδιά του, τα οποία όπως βλέπεις έχουν μεγαλώσει αρκετά, την μεγάλη αγάπη που έχει για τη χώρα μας.


Ο ενθουσιασμός του είναι ακόμα μεγαλύτερος αφού πριν από λίγα 24ωρα είχε αποσπάσει διεθνές βραβείο μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία Chevalier. Δες εδώ!

Read More

And More