Site icon TLIFE

Τ. Momsem: “Τα ρούχα της Μadonna είναι για πόρνες πολυτελείας!”

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την σειρά ρούχων “Μaterial Girl” η οποία απευθύνεται σε κορίτσια της εφηβείας και την οποία διατηρεί η star μαζί με την κόρη της, Λούρδη. Όμως, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το τελευταίο επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στην pop star και την 17χρονη Taylor Momsem η οποία ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μέχρι πρότινος.

Η συνεργασία τους έλειξε άδοξα και με πολλές φωνές όταν η τελευταία δήλωσε δημοσίως ότι τα ρούχα της σειράς μοιάζουν πολύ στο στιλ με τα ρούχα μιας πόρνης πολυτελείας.

Φυσικά, η δήλωση αυτή έκανε έξαλλη την Madonna η οποία και διέκοψε την συνεργασία. Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για την σειρά “Material Girl” θα είναι η 26χρονη Kelly Osbourne.

Το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε η Kelly Osbourne φημολογείται ότι έχει πολύ αυστηρούς όρους. Ένας βοηθός της Madonna εξηγεί σχετικά: “Η Madonna δεν θα ήθελε να επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια. Η Kelly θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική σε αυτά που λέει για την σειρά Material Girl αλλά και γενικά. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ρούχα απευθύνονται σε teenagers”.

© 2024 tlife.gr