Τ. Μπαλατσινού: “Με τον “Πέτρο” δεν συζητάμε για το “Dancing” για να βγει αυθόρμητο!”

Για το “Dancing on ice” που θα παρουσιάζει στον Ant1, τους κριτές και τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει άγχος για την πρεμιέρα και εξομολογήθηκε πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα κάνει κρύο στο πλατό.
“Έχω πολύ άγχος για την πρεμιέρα, αλλά ξέρω ότι υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλά”, είπε χαρακτηριστικά στο “Πρωινό Ant1”.
Για την κριτική επιτροπή είπε τα εξής: “Από τους κρίτες θεωρώ τον Κωστάλα, τον πιο εξειδικευμένο σε αυτό το παιχνίδι, τον γνωρίζω και εκτιμώ πολύ. Την Έλενα την θαυμάζω και χαίρομαι που δέχτηκε να είναι μαζί μας και έχω να πω ότι οι κόρες μου είναι φανατικές θαυμάστριές της. Τέλος, για τον άντρα μου τι να πω. Θα δούμε πως θα είμαστε στη σκηνή”.
Όσον αφορά μάλιστα, στο αν οι δυο τους συζητούν στο σπίτι για το παιχνίδι, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε: “Δεν το συζητάμε με τον άντρα μου για να βγει κάτι αυθόρμητο στη σκηνή”.
Τέλος, για την παρουσίαση του “Dancing on ice” είπε: “Δεν είχα ενδοιασμούς όταν έγινε η πρόταση από το κανάλι. Αγαπώ τον Αnt1 και αισθάνομαι ασφάλεια”.

Read More

And More