Τ. Spelling: Είναι έγκυος, πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και η Tori Spelling έμεινε για τέταρτη φορά έγκυος. Χαρούμενη και ενθουσιασμένη ενημέρωσε τους φίλους της στο twitter ότι είναι έγκυος και περιμένει το τέταρτο παιδάκι της.
Τι και αν για κάποιες γυναίκες η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός μωρού αποτελεί full time job και περιμένουν να περάσει λίγος χρόνος από τη γέννηση του ενός παιδιού στο άλλο, η Tori Spelling αποδεικνύει πως μια μανούλα μπορεί να κάνει πολλά ακόμη κι αν τα μωρά της διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν πέντε μήνες περίπου η γνωστή ηθοποιός γέννησε την κορούλα της και τώρα είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

“Ο Dean, ο Liam, η Stella, η Hattie,κι εγώ ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά πως ένας ακόμη McDermott καταφθάνει! Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι που ένας ακόμη άγγελος βρήκε την οικογένειά μας”, έγραψε στο blog της και ανέβασε μια φωτογραφία με τα τρία αγγελούδια της να αγγίζουν την κοιλίτσα της.

Η star του Beverly Hills, άλλωστε, είναι λάτρης της μεγάλης οικογένειας και το είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά και όπως φαίνεται καταφέρνει να το πραγματοποιήσει.

Read More

And More