Τ. Στεφανίδου- N. Ευαγγελάτος: Οικογενειακή έξοδος στο θέατρο!

Στο θέατρο πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος! Μαζί τους ήταν και τα παιδιά τους, Λάμπης, Νικόλας και Λυδία.

Απόλαυσαν την επιτυχημένη παράσταση ”Ψύλλοι στ’ αφτιά” που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Την σκηνοθεσία της ξεκαρδιστικής φάρσας του Georges Feydeau υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας ενώ οι παραστάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 13 Απριλίου.

Η ιστορία

Στο Παρίσι της μπελ επόκ, η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ και η Λυσιέν, για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντας του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πος που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Δες φωτογραφίες!

/

/

/

/

Το έργο θεωρείται μέχρι σήμερα ορόσημο της μπελ επόκ, ο Γάλλος δεξιοτέχνης της φάρσας με τη μοναδική του μαεστρία δημιούργησε ανεκδιήγητες κωμικές καταστάσεις με χαρακτήρες εξαιρετικούς. Η παράσταση είναι ένα θέαμα μοναδικό, με απίστευτο γέλιο που κανείς δεν θα θέλει να χάσει!!

Στην Ελλάδα, το έργο έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν με εξαιρετική επιτυχία ενώ αλησμόνητες έχουν μείνει οι ερμηνείες του Ντίνου Ηλιόπουλου το 1976 και του Σταύρου Παράβα το 1984 στο διπλό ρόλο του Βικτόρ – Πος.

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και η Μίνα Αδαμάκη.

Πλάι τους οι: Κωνσταντίνος Κακούρης, Γιώργος Κοψιδάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μάρκος Μπούγιας και ο Θωμάς Παλιούρας.

Τους 12 ηθοποιούς θα συνοδεύει μουσικά επί σκηνής ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης.

Read More

And More