Τ. Τζιβεριώτη: Βαφτίζει σήμερα την κόρη της!

Τ. Τζιβεριώτη: Βαφτίζει σήμερα την κόρη της! | tlife.gr

Η Τζένη Τζιβεριώτη και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας, Γιάννης Τσακουμάκος, βαφτίζουν σήμερα την μικρή τους πριγκίππισα που από τον περασμένο Νοέμβριο του έχει αλλάξει τη ζωή τους!

Το πρώην μοντέλο, έχει αναλάβει εξολοκλήρου την οργάνωση του μυστηρίου και το concept της βάπτισης θα είναι παραμυθένιο! Η ευτυχισμένη μανούλα, που διατηρεί κατάστημα με είδη βάπτισης και γάμου στη Σπάρτη, ζήτησε την βοήθειτης Άντζυ Ανδριτσοπούλου η οποία επιμελήθηκε τις ιδιαίτερες προσκλήσεις με μοναδικές δημιουργίες της PersonArt. Πρόκειται για ένα όμορφο ξύλινο κουτάκι που έχει μέσα ένα ξύλινο μονόγραμμα με το αρχικό από το όνομα που θα δοθεί στη μικρή και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους καλεσμένους!

/

/

Η τελετή θα είναι λιτή και σε κλειστό κύκλο, με λίγους συγγενείς και στενούς φίλους. Βέβαια, ανάμεσά τους θα είναι και αρκετοί επώνυμοι. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, το οποίο βρίσκεται μέσα στο χώρο του bar restaurant που διατηρεί ο μπαμπάς της μικρής στο Χαϊδάρι. Στο Telescope θα γίνει στη συνέχεια το πάρτι μετά την βάπτιση της μικρής.


READ more