Τ. Χαλκιάς στην Τατιάνα: Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου επτά φορές!

Στον δήμο Χαϊδαρίου θέτει υποψηφιότητα για την δημαρχεία ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε σήμερα στην Τατιάνα τον λόγο που τον έκανε να συμφωνήσει να συμμετέχει ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση. “Δεν με ενδιαφέρει να γίνω πολιτικός θα παραμείνω κοινωνικός λειτουργός”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα.

Ο Τάσος Χαλκιάς μετράει παραπάνω από 40 χρόνια καριέρας και φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του! Εκτός από την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος, συμμετέχει σε μία άκρως επιτυχημένη παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» αλλά και στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega “Κάτω παρτάλι”.

Ο αγαπημένος κωμικός αναφέρθηκε και στις κακές κριτικές που δέχτηκε για την σειρά. “Ο καθένας βγάζει το ψωμί του από κάπου, στο βαθμό που αυτό είναι ιερό, είναι ιερό, στο βαθμό που ξεπερνάει τα όρια παύει να είναι επάγγελμα και γίνεται κάτι άλλο…”, είπε. Δες στο ZappIt το χαρακτηριστικό απόσπασμα!

Ακόμα, μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε με την δραματική σχολή που είχε. “Οι οικονομικές δυσκολίες με έκαναν πιο δυνατό”, υποτήριξε.

Τέλος, μίλησε για την σύζυγό του και την δήλωσή του ότι την έχει ερωτευτεί 7 φορές! Η ζωή έχει τα κάτω της και τα πάνω της τόνισε ο ηθοποιός και εξήγησε πως τα έχει καταφέρει να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της συζύγου της.

Δες όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς στο Μίλα!

Read More

And More