Τα ΄σπασε ο τελικός του “Dancing” στους πίνακες τηλεθέασης !

Απίστευτα; Κι όμως αληθινά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε χθες το βράδυ ο μεγάλος τελικός του “Dancing with the stars” ! Η χορευτική αναμέτρηση του Αργύρη Αγγέλου και του Κώστα Μαρτάκη μέχρι τελικής πτώσεως όπως αναμενόταν τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, τρελαίνοντας τα μηχανάκια της AGB !

Μέχρι και 46,2% στο σύνολο σημείωσε κατά μέσο όρο το τελευταίο επεισόδιο του “Dancing”, εξαφανίζοντας οπως καταλαβαίνετε με… συνοπτικές διαδικασίες τον όποιο ανταγωνισμό υπήρχε την ίδια ώρα στα άλλα κανάλια αυτό το συγκεκριμένο βράδυ της Κυριακής !

Μάλιστα, αυτή η τρελή κούρσα του σόου στο Κυριακάτικο γκραν-πρι έφτασε το σημείο να αγγίξει μέχρι και το εξωπραγματικό 60,8%, ποσοστό το οποίο σημειώθηκε όπως ίσως φαντάζεστε, κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή.

Εχει δε ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε το γεγονός, πως το “Dancing with the stars” έφτασε στο σημείο να σπάσει το δικό του περσινό ρεκόρ τηλεθέασης ! Δηλαδή; Ο περσινός τελικός σημείωσε κατά μέσο όρο 38,2%, ενώ ο φετινός όπως ήδη σας είπα, εκτοξεύθηκε στο 46,2% !

Γι΄αυτό και από το πρωί οι Αντεννικοί, ανοίγουν σαμπάνιες ! Παφ, παφ, παφ…

Read More

And More