Το μαγείρεμα στο σπίτι μπορεί να σε βοηθήσει να καταναλώνεις λιγότερο, λίπος, υδατάνθρακες και ζάχαρη από ό,τι το έτοιμο φαγητό σε ένα εστιατόριο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σπιτικό μαγείρεμα δεν μπορεί να γίνει με τρόπο που να είναι εξίσου, ή ακόμα και περισσότερο παχυντικός από τα έτοιμα φαγητά. “Ένα σπιτικό γεύμα μπορεί να είναι εξίσου ανθυγιεινό με ένα γεύμα εστιατορίου, αν χρησιμοποιείτε ανθυγιεινά υλικά, λάθος μεθόδους μαγειρέματος, ή αν δεν προσέχετε το μέγεθος στις μερίδες σας”, υποστηρίζει η δρ Jackie Topol, διαιτολόγος στη Νέα Υόρκη. Δες λοιπόν τα 4 πιο κοινά λάθη που σχεδόν όλοι κάνουμε στο μαγείρεμα και καταλήγουμε να παχαίνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr