“Τα 50 είναι τα νέα 30”: Διάσημες Ελληνίδες που αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

«Τα 50 είναι τα νέα 30» λέει ο σοφός λαός και οι γυναίκες εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz είναι η τρανή απόδειξη! Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και το γεγονός ότι μια γυναίκα περνάει στη δεκαετία των 50 plus δεν έχει να λέει πλέον τίποτα.

Και μπορεί στο διεθνές jet set όλοι να μιλούν για την Jennifer Lopez και το πώς δείχνει στα 50 της – με το άκρως καλογυμνασμένο κορμί της που “ανάβει” φωτιές – αλλά και στη χώρα μας υπάρχουν επώνυμες γυναίκες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο που είναι το ίδιο εντυπωσιακές όσο ήταν και στα 30 τους χρόνια. 

  • Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έκλεισε τα 51 της χρόνια στις 29 Οκτωβρίου, ωστόσο παραμένει μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η “ωραία” Ελένη αποτελεί το τρανό παράδειγμα της φράσης “Τα 50 είναι τα νέα 30” καθώς όσο μεγαλώνει εξακολουθεί να είναι σέξι, με τα καταγάλανα μάτια της να σε… ζαλίζουν! Χωρίς πολύ προσπάθεια, η Ελένη μας αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

  • Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή αποδεικνύει πως με σωστή διατροφή και καθημερινή προπόνηση, μπορείς να δείχνεις το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή ακόμη και στα 51 σου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαθέτει ένα κορμί, το οποίο σίγουρα θα ζήλευαν αρκετές μικρότερές της, καθώς οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί της “κόβουν” την ανάσα.

  • Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί μία από τις πιο κομψές και γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να έκλεισε τα 50 της χρόνια τον περασμένο Απρίλη, ωστόσο όσο μεγαλώνει τόσο πιο εντυπωσιακή γίνεται. Η ομορφιά και το στυλ της Τατιάνας είναι αδιαμφισβήτητα, αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο.

  • Έλλη Κοκκίνου

Ακόμη μια τραγουδίστρια που ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω της είναι και η Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη λίγο πριν κλείσει τα 51 της χρόνια παραμένει μια κούκλα, προσέχοντας παράλληλα όσο μπορεί διατροφή της και τη φυσική της κατάσταση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι λάτρης της γυμναστικής, η οποία έχει τα καλύτερα αποτελέσματα πάνω της! Απο πολλούς, μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί ως και… Jennifer Lopez της Ελλάδας.

  • Σμαράγδα Καρύδη

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο η Σμαράγδα Καρύδη είναι 51 ετών! Η πανέμορφη ηθοποιός έχει την ψυχή ενός μικρού κοριτσιού, παραμένει αυθόρμητη και άκρως σέξι ό,τι και αν φοράει! Η Σμαράγδα έχει ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα της ελληνικής showbiz και αποδεικνύει ότι όσο χρονών και αν είσαι, η αθωότητα και η ομορφιά παραμένει το ίδιο.

Και μπορεί να μιλάμε για την ελληνική ομορφιά, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’ έξω την εκρηκτική Jennifer Lopez! Η διάσημη τραγουδίστρια στα 52 της χρόνια αποτελεί την πιο σέξι και όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Η pop star διαθέτει τους πιο σέξι και καλλίγραμμους γλουτούς και κάθε της εμφάνιση δεν περνάει απαρατήρητη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η ομορφιά και η γοητεία δεν έχουν ηλικία!

Read More

And More