Τα 5|25 Live Sessions συνεχίζονται με Penny and the Swingin’ Cats και Burger Project στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!

Έρχονται νέες μαγκές βραδιές μετά τους Imam Baildi στο Hytra Bar Restaurant στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Oι Imam Baildi έκαναν το κοινό τους να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ Πέμπτης.

Λόγω απρόσμενων τεχνικών συνθηκών, η προγραμματισμένη συναυλία των Burger Project για την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Hytra Bar Restaurant στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών μεταφέρεται για τις 25 Ιουλίου στον ίδιο χώρο. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια, θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια, αλλά αδυνατούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στις 25 Ιουλίου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 213 0700 821 για να παραλάβουν τα χρήματα τους πίσω.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα 5|25 Live Sessions μεταφέρονται στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και το Hytra Bar Restaurant. Monsieur Minimal, Imam Baildi, Penny and the Swingin’ Cats (

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου Πηγή: www.lifo.gr
Την Πέμπτη 18 Ιουλίου Πηγή: www.lifo.gr

Πέμπτη 18 Ιουλίου), Burger Project (Πέμπτη 25 Ιουλίου), σε ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο των καλοκαιρινών βραδιών Disaronno 5|25 Live Sessions On the Roof. Μετά από κάθε live ακολουθεί party με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7 στα deck.

Και όλα αυτά, με γεύση από Disaronno Sour, το free welcome cocktail που θα προσφέρεται σε όσους τυχερούς παραβρεθούν στη βραδιά. Ένα από τα εμβληματικά και χαρακτηριστικά ποτά της γειτονικής χώρας, τo Disaronno, το πιο γνωστό Ιταλικό λικέρ στον κόσμο που για πάνω από 500 χρόνια αποτελεί τον «εκπρόσωπο» της Ιταλικής κουλτούρας, θα γίνει το ιδανικότερο συνοδευτικό των 5|25 Live Sessions on the Roof.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μ.μ. Τα live ξεκινούν στις 10μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ με free cocktail

Προπώληση εισιτηρίων: ticketarena.gr | Εν Λευκώ – Φραγκοκκλησιάς 8, Μαρούσι | Ταμεία Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (από τις 20:00 την ημέρα του κάθε live)

Πληροφορίες: Εν Λευκώ 87.7 (213 0700 877) και enlefko.fm

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Hytra Bar Restaurant: Λ. Συγγρού 107-109

Read More

And More