Τα αδέρφια Παϊτέρη για τον πατέρα τους: “Μπορεί να είναι καλός καλλιτέχνης αλλά δεν κάνει για πατέρας, μας ζήταγαν για δουλειά και δε μας το έλεγε”

Oι δυο γιοι του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη, Θάνος και Άλεξ μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και την δημοσιογράφο Χριστινά Κοχλατζή. Τα δυο αδέλφια δεν έκρυψαν την πικρία τους για την στάση που έχει κρατήσει ο πατέρας τους απέναντί τους καθώς αντί να τους βοηθήσει στην καριέρα τους εκείνος τους έβαζε εμπόδια.

«Σήμερα μιλάμε που και που με τον πατέρα μας. Δεν είμαστε πολύ έτσι όπως ήμασταν παλιά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν είναι ότι έχει γίνει κάτι απλά ο καθένας παίρνει την πορεία του και χαράζει τη ζωή του» είπαν τα δυο αδέρφια και συνέχισαν, 

«Ίσως είμαστε τα μόνα παιδιά γνωστού τραγουδιστή που δεν έχουν βοηθηθεί καθόλου από τον μπαμπά τους. Καθόλου» πρόσθεσαν τα δυο αδέλφια, Θάνος και Άλεξ Παϊτέρης. Μετά από τόσα χρόνια, εδώ και πέντε χρόνια που μας ξέρει ο κόσμος, ποτέ δεν θα διαβάλλω τον πατέρα μου λέγοντας κάτι κακό.

Σεβόμαστε την καλλιτεχνική του πορεία, είναι φωνάρα ο άνθρωπος απλά κανείς δεν κάνει για όλα. Μπορεί να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής, πολύ καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας. Υπήρχαν σκηνικά που ερχόντουσαν άνθρωποι να μας ζητήσουν για δουλειά και ο πατέρας μας δεν μας το έλεγε».

 

Read More

And More