Τα αστέρια γδύνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση!

Mερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της βρετανικής τηλεόρασης αποφάσισαν να γδυθούν και να αποδείξουν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διακρίσεις λόγω της ηλικίας.

Η Sherrie Hewson, η Andrea McLean, η Gillian Taylforth και η Beverley Callard πόζαραν γυμνές, για το περιοδικό Best και για την ενότητα “Body”!

Τα αστέρια της Βρετανίας μίλησαν για το ότι πολλές μπορεί να έχουν πολύ ταλέντο αλλά οι παραγωγοί να μην τους δίνουν τους ρόλους εξαιτίας της ηλικίας τους. Κι απέδειξαν με αυτή την τολμηρή φωτογράφιση ότι ο χρόνος δεν έχει περάσει από τα σώματά τους.

Η 56χρονη Gillian είπε πως όσο μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολο είνα ινα αποκτήσει έναν ρόλο! Συγκεκριμένα είπε στο περιοδικό: “Για έναν άντρα είναι εντάξει η ηλικία των 50 ή των 60 αλλά για τις γυναίκες είναι πολύ δύσκολο! Οι μεγάλες σε ηλικία ηθοποιοί νιώθουν ότι είναι στο περιθώριο!”

“Από τότε που άφησα το “The Bill”, εδώ και τρία χρόνια δηλαδή, έχω δυσκολευτεί αρκετά στον χώρο της τηλεόρασης και όλα ξεκίνησαν όταν ξεπέρασα τα 40.”

Στις παραπάνω φωτογράφιες είναι η Gillian Taylforth και η Sherrie Hewson. Ολόκληρη τη φωτογράφιση θα τη δούμε στο Best Magazine.

Μια χαρά πάντως κρατιούνται οι κυρίες για τα δεύτερα “άντα” και πάνω! Τι λες;

Read More

And More