Τα άστρα ευνοούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δες το αστρολογικό προφίλ του…

Η αστρολογία, τα ζώδια είναι ένα αγαπημένο θέμα συζήτησης των γυναικών. Και μια πηγή που προσφέρει κάποιες πληροφορίες. Ναι, το ζώδιο κάποιου αρκεί για να μας δώσει μια εικόνα για την προσωπικότητα του απέναντί μας. Κάπως έτσι, ανάμεσα στις κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες μας, ρίχνουμε μια ματιά και στους πλανήτες. Τι χαρακτήρας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άραγε; Ως τι τύπου ηγέτη τον σκιαγραφούν τα άστρα;

Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968, άρα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό τον κάνει έναν άνθρωπο σε γενικές γραμμές αισιόδοξο και ευέλικτο. Σημαντικά χαρακτηριστικά, αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση της χώρας μας. Είναι ανεξάρτητος, δεν φοβάται τις δυσκολίες και δεν του αρέσουν καθόλου οι διαφωνίες και οι καυγάδες.

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δεν είχε την πλανητική τύχη με το μέρος του. Γενικότερα η τύχη τον ευνοεί από τη μέση ηλικία και μετά. Τα άστρα κάνουν την παρουσία του έντονη ξαφνικά στο πολιτικό προσκήνιο και ναι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα αν αναλογιστείς το παρελθόν όπου οι επιλογές του ήταν να κινείται πιο διακριτικά στο χώρο της πολιτικής.

Ως γνήσιο Ψάρι, έχει την ικανότητα, το θάρρος και την πυγμή στη δουλειά του να δημιουργήσει από το τίποτα. Έχει ισχυρό το αίσθημα της αυτοπροστασίας, είναι σταθερός, δεν αλλάζει θέσεις και απόψεις, έτσι ώστε να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του καλύτερα. Ακόμη κι αν οι συνθήκες πιέζουν, ακόμα κι αν τα σχόλια είναι αρνητικά, επικριτικά, εναντίον του, ένας Ιχθύς θα επιμείνει. Δεν εγκαταλείπει το στόχο του και το σκοπό του. Θα προσπαθεί μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό στο οποίο έχει αφοσιωθεί. Αυτό που τα άστρα θα τον συμβούλευαν είναι να προσπαθήσει να αποβάλλει την τάση να τα αναλαμβάνει όλα εκείνος, να αποφεύγει να κάνει τα πάντα μόνος του, αφού φυσικά έχει πρώτα κάνει σωστές επιλογές συνεργατών.

At the end of the day και τελικά, είναι τόσο επίμονος που οι προσπάθειές του θα πιάσουν τόπο, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και οι κόποι του δεν θα πάνε χαμένοι, ακόμα κι αν χρειαστεί να σπαταλήσει όλη του την ενέργεια.

Ένα δυνατό επίσης χαρακτηριστικό είναι το χιούμορ. Το γέλιο είναι ζωτικό στοιχείο της ζωής τους και η αίσθηση του χιούμορ τους μοναδική. Έχουν περιέργεια και δίψα για μάθηση, υψηλή νοημοσύνη και είναι ιδιαιτέρως συμπαθείς.

Η δημιουργικότητα και η πνευματικότητα πρωταγωνιστούν στη ζωή τους. Είναι άτομα που προβληματίζονται, άτομα που θέλουν να προσφέρουν, αγαπούν τη φυσική ζωή και η στάση ζωής τους είναι ανθρωποκεντρική. Ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, δραστηριοποιούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, αγαπούν τη φύση και δουλεύουν για την προστασία της.

Δραστήριος, θεωρεί την ακινησία χάσιμο χρόνου, ενώ οι προκλήσεις και οι εντάσεις της καθημερινότητας του δίνουν ζωή και τον βοηθάνε να διατηρεί σε φόρμα μυαλό και σώμα. Απεχθάνεται το άγχος και η νευρικότητα δεν έχει καμία θέση στο παρόν του.

Όταν μιλάμε για δουλειά, μιλάμε για δουλειά. Είναι ικανός να ανταποκριθεί στα πάντα, έχει την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα που απαιτείται από το κάθε περιβάλλον και την κάθε περίσταση. Είναι ιδιαιτέρως έξυπνος. Εύστροφος και λειτουργεί γρήγορα.

Οι Ιχθείς δεν είναι άνθρωποι που αγαπούν τις φασαρίες, τις γιρλάντες και τις τυμπανοκρουσίες. Έχουν μια βαθύτερη επιθυμία να ζήσουν τη ζωή “σωστά”. Υπέρμαχοι της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της αξιοπρέπειας. Παίρνουν πολύ σοβαρά το έργο τους, αλλά και τις σχέσεις τους και δίνουν όλο τους τον εαυτό και όλη τους την ενέργεια σε ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν.

Αν έχεις συναναστραφεί ποτέ σου με κάποιον Ιχθύ, θα γνωρίζεις ήδη τις ευαισθησίες της νερένιας φύσης τους, αλλά και την ισχυρή τους διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Ναι, έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στις πατούσες του άλλου και να βλέπουν τα γεγονότα και από την οπτική του άλλου. Δεν φορούν παρωπίδες. Νιώθουν τα προβλήματα των άλλων και πασχίζουν να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ευέλικτος, μπορεί να κινηθεί με επιτυχία ακόμα και σε άγνωστες καταστάσεις και περιστάσεις. Συμπονετικός, προσαρμόσιμος. Άνθρωπος με μεγάλη την αίσθηση προσφοράς στους άλλους.

Αυτό που πρέπει να προσέξει σύμφωνα με τα άστρα είναι το άγχος και τη μελαγχολική διάθεση που μερικές φορές τα Ψάρια έχουν. Χρειάζεται δυναμικούς συνεργάτες εμπιστοσύνης ώστε να τον βοηθήσουν να εφαρμόσει τις ιδέες του και να πραγματοποιήσει το έργο του.

Αν και η ηγετική φήμη “κυνηγάει” τους Κριούς και τους Λέοντες, πρέπει να υπογραμμίσουμε κάπου εδώ ότι ένας Ιχθύς έχει σημαντικές ηγετικές ικανότητες. Η διαφορά με τους πρώτους είναι ότι δεν το επιδεικνύει και δεν αυτοθαυμάζεται. Απλά χρησιμοποιεί τις ικανότητές τους για να δημιουργήσει και να παράξει έργο. Προτιμά να εμπνέει και τα καθοδηγεί τους άλλους με τις αξίες, τις ιδέες και το όραμά του. Χωρίς τυμπανοκρουσίες εντυπωσιασμού.

Έχει τη δύναμη χαρακτήρα που απαιτείται για να πολεμήσει για τα πιστεύω του, είναι ικανός, προσελκύει τους ανθρώπους και είναι ένα καλό πρότυπο ηγέτη. Οξυδερκής, αυθεντικός και γνήσιος. Έχει την τάση να υπερβαίνει τον εαυτό του και ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για την υπεράσπιση των δικών του ανθρώπων ή μιας ιδέας.

Η θέση του Ήλιου στον αστρολογικό του χάρτη φανερώνει έναν πολιτικό δυναμικό, φιλόδοξο και ταυτόχρονα ισορροπημένο. Με φυσικό ταλέντο σε οτιδήποτε σχετίζεται με τράπεζες, χρηματοοικονομικά και όλα αυτά που βασανίζουν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.

Η ανάδρομη φορά του Δία σκιαγραφεί έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σπάει τα κατεστημένα, έναν χαρακτήρα ιδιαίτερο και ξεχωριστό, έναν πολιτικό συναισθηματικό και ανθρώπινο.

 

 

Read More

And More