Tα διάσημα ζευγάρια που βρέθηκαν χθες στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Παρά τον αέρα και το κρύο το Ηρώδειο χθες γέμισε και ανάμεσα στον κόσμο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε διάσημα ζευγάρια της showbiz τα οποία απόλαυσαν τον παγκοσμίου φήμης χορευτή του βασιλικού μπαλέτου Carlos Αcosta!

Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Κόβεντ Γκάρντεν έρχεται με το 25μελές μπαλέτο του στην Αθήνα για να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο εμβληματικά του έργα στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει, εκτός από ένα σόλο έκπληξη του Κάρλος Ακόστα, τις ελληνικές πρεμιέρες δύο έργων του σπουδαίου και πολύ αγαπητού στην Ελλάδα Βέλγου χορογράφου Sidi Larbi Cherkaoui, του “Mermaid” και του “Faun” που έχουν αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς παγκοσμίως. Μαζί τους θα παρουσιαστούν τα έργα: “Impronta” της Maria Rovira, “De Punto a Cabo” του Alexis Fernández, εμπνευσμένο από την Κούβα, και το “Rooster” του Christopher Bruce σε μουσική μερικών από τα διασημότερα τραγούδια των Rolling Stones.

Το Ηρώδειο γέμισε από celebrities οι οποίοι αψήφισαν το κρύο και ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα βρέθηκαν για δυο ώρες στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την χορευτική παράσταση

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Σόμμερ

Χριστίνα Κοντοβά, Τζόννυ Καλημέρης

Ιωάννα Μαρτζούκου, Κωνσταντίνος Καζάκος

Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης

Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους

 

Φωτο: By NdP

Read More

And More