Τα Φιλαράκια: Η Έμα απαντά επιτέλους στην ερώτηση του Τσάντλερ για το 2020!

Θυμάσαι το μωρό Έμα από τα «Φιλαράκια» και το απίστευτο «τρολάρισμα» του Τσάντλερ στην κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ; Ο λόγος για το επεισόδιο με τίτλο «The One with the cake» που προβλήθηκε το 2003, όπου ο Ρος έχει ζητήσει στους φίλους του να μαγνητοσκοπήσουν video για όταν η κόρη τους θα έχει γίνει 18 χρονών… δηλαδή για το 2020!

Ο Ρος ενθουσιασμένος μαγνητοσκοπούσε video για την κόρη του, όταν ο ενοχλημένος –γιατί του είχαν χαλάσει τα σχέδια- Τσάντλερ μιλά στην κάμερα κάνοντας ένα αστείο. «Γεια σου Έμα. Είμαστε στο 2020. Ακόμη απολαμβάνεις τον υπνάκο σου».

17 χρόνια μετά, το μωρό Έμα μεγάλωσε και η ηθοποιός Noelle Sheldon, που ενσάρκωνε το ρόλο (εναλλάξ με τη δίδυμη αδελφή της Cali) απάντησε επιτέλους στο αστείο του Τσάντλερ με μια ανάρτηση που έγινε viral!

«Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο υπνάκο που πήρα ποτέ. Ευτυχισμένο το 2020. Ελπίζω να έχουμε όλοι ένα υπέροχο χρόνο γεμάτο από οικογένεια, φίλους και γέλια»., έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας μια φωτογραφία (όπου με Photoshop) βρίσκεται στο θρυλικό καφέ από τα Φιλαράκια!

Read More

And More