Τα Ημισκούμπρια γιορτάζουν τα 20 χρόνια πορείας! Φωτογραφίες

Τα Ημισκούμπρια διοργάνωσαν μία μεγάλη, επετειακή εμφάνιση με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος στα μουσικά δρώμενα, με καθοριστική συμβολή στη διάδοση του ελληνικού χιπ χοπ. Ο ετήσιος θεσμός, ήταν άλλο ένα μεγάλο πάρτυ, με ρεπερτόριο από την πολυετή διαδρομή τους, ξεκινώντας από το 1996 μέχρι το 2016. Το επετειακό live πραγματοποιήθηκε στο Fuzz το περασμένο Σάββατο.

Το TLIFE έμαθε τα στιλιστικά μυστικά του ενός εκ των τριών αγαπημένων καλλιτεχνών Μιθριδάτη. Το look του ανέλαβε η σχεδιάστρια Maliya φτιάχνοντας δύο total outfit για τους λάτρεις των sci fi ταινιών κai όχι μόνο αφού και οι δύο εμφανίσεις ήταν εμπνευσμένες από την επιτυχία της φετινής χρονιάς Star Wars!

Για το πρώτο look δημιουργήθηκε ένα χειροποίητο κεντητό μαύρο γιλέκο με κόκκινες ζωγραφισμένες στο χέρι πλέξιγκλας λεπτομέρειες που απεικονίζουν τον Darth Vader.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε με αντίστοιχο κεντητό χειροποίητο μαύρο tshirt με λευκές λεπτομέρειες που απεικονίζουν τους Stormtroopers.

Η συναυλία ήταν sold out ενώ για πρώτη φορά, μετά από 19 χρόνια, τραγούδησε μαζί τους η Ελπίδα το αγαπημένο κομμάτι “Ντισκοτέκ”.

Φωτογραφίες: Dimitris Fatisis Photography

Read More

And More