“Τα καλύτερα γενέθλια ever”! Το τελευταίο post ενός από τα 12 θύματα της πρεμιέρας του Batman

Ο Alex Sullivan έκλεινε την περασμένη Πέμπτη τα 27α γενέθλιά του και είχε αποφασίσει να τα γιορτάσει με πανηγυρικό τρόπο. Φανατικός οπαδός των ταινιών Batman και η μεγάλη πρεμιέρα συνέπεφτε με την ημέρα των γενεθλιών του. “Φίλε, μόλις μία ώρα μένει για να ξεκινήσει η ταινία. Θα είναι τα καλύτερα γενέθλια που γιόρτασα ποτέ…” γράφει στο λογιαριασμό του στο twitter. Λίγα λεπτά αργότερα η σφαίρα από τον παρανοϊκό δολοφόνο θα του αφαιρούσε τη ζωή.

/

Το παραπάνω tweet δημοσιεύθηκε πιθανότατα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα όπου συνέβη το τραγικό γεγονός… Ο Sully όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του ήταν παντρεμένος με την Cassandra, την κοπέλα της φωτογραφίας. H αγαπημένη του σύζυγός, η οποία είναι ανάμεσα στους επιζώντες του συμβάντος, βρισκόταν μαζί του στον κινηματογράφο, αδημονώντας να γιορτάσει μαζί του, τα γενέθλιά του.

Η οικογένειά του Alex έβγαλε τη συγκερκριμένη ανακοίνωση: “Η οικογένεια Sullivan έχασε ένα αγαπητό μέλος της σήμερα. Ο Alex ήταν έξυπνος, αστείος και πάνω από όλα πολύ αγαπητός στους φίλους και του δικούς του ανθρώπους. Σήμερα ήταν τα 27 γενέθλια του. Ζητάμε από τα ΜΜΕ να μας επιτρέψουν να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας με ησυχία”

Read More

And More