Τα καυτά φιλιά της Έλενας Παπαρίζου, με τη νέα της αγάπη στη Θεσσαλονίκη

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει και πάλι τον έρωτα και το γνωρίζουμε. Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο με τον πολιτικό μηχανικό Ανδρέα Καψάλη δεκάδες… Τι έλειπε; Μα φυσικά μια κίνηση, μια χειρονομία, ένα φιλί που να επισφραγίσει τα όσα εδώ και μέρες λέγονται. Έτσι την περασμένη εβδομάδα η δημοφιλής τραγουδίστρια αγκάλιασε τον Ανδρέα της και του έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων…

Και μπορεί να διέψευσαν τις φήμες περί πρότασης γάμου, όμως οι δυο τους επισκέφτηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη. Η Έλενα θα εμφανιζόταν μαζί με τους Playmen σε γνωστό club της συμπρωτεύουσας και ο Ανδρέας αποφάσισε να την ακολουθήσει στο ταξίδι της. Το ζευγάρι, μαζί με τον Χρήστο Δάντη κατέληξαν το βράδι της περασμένης Παρασκευής να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα. Και εκεί… ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και χαλαρή από τις υποχρεώσεις η Έλενα Παπαρίζου αφέθηκε στην αγκαλιά του νέου της συντρόφυ και του χάρισε και ένα καυτό φιλί, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η Real News.

src=/files/Image/NEWS/2012/OKTOVRIOS/21-10/helena1.jpg

H Έλενα ήταν σε απίστευτα καλό mood. Τόσο που ανέβηκε στην πίστα μαζί με την Πάολα και προκάλεσαν… ΠΑΝΙΚΟ. Δες το βίντεο.

Read More

And More