Τα μυστικά του γάμου της Βάσιας Λόη!

Τα μυστικά του γάμου της Βάσιας Λόη! | tlife.gr

Χθες η Βάσια Λόη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλα Μαδιά.


φωτογραφία panorama press

Ποιος είναι όμως ο τυχερός γαμπρός; Ο Νικόλας Μαδιάς είναι ένας πολύ ευκατάστατος εφοπλιστής που γεννήθηκε στην Αθήνα και την εργένικη ζωή του την πέρασε στο σπίτι του στον Άλιμο.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, πριν από δύο χρόνια, συνειδητοποίησαν ότι ο ένας είναι γεννημένος για τον άλλον. Έτσι αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή αλλά και στην δεξίωση πέρασαν καταπληκτικά.

Το ζευγάρι περιποιήθηκε τους καλεσμένους του με τον καλύτερο τρόπο. Κάθονταν στα πολυτελή τραπέζια τους και οι σερβιτόροι τους γέμιζαν συνεχώς τα πιάτα τους και τα ποτήρια τους. Τους άνοιξαν την όρεξη με σαλάτα με γαρίδες και σολομό και για κυρίως πιάτο τους σέρβιραν φιλέτο και αστακό. Για επιδόρπιο υπήρχε μία τεράστια ποικιλία γλυκών και παγωτών. Πληροφοριακά η υπηρεσία του σερβιριστού φαγητού είναι πολύ ακριβότερη από τον μπουφέ. Κοστολογείται από 88 έως και 120€ το άτομο.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φεύγουν κατά τις 2:00πμ ενώ οι πιο στενοί φίλοι και συγγενείς παρέμειναν μέχρι τις 4:30πμ. Ωστόσο κάποιες απουσίες έκαναν αίσθηση όπως της Φαίη Σκορδά αλλά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή που η τελευταία έτσι κι αλλιώς δεν είχε λάβει προσκλητήριο.

Την παράσταση έκλεψε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι. Και ο Λευτέρης Πανταζής όμως απέσπασε το χειροκρότημα των καλεσμένων όταν σηκώθηκε να τραγουδήσει κάποια από τα πολύ αγαπημένα κομμάτια του. Εξάλλου ο ΛΕΠΑ είχε τραγουδήσει και στον γάμο της Μαρίας Μαδιά, αδερφής του Νικόλα, κι ίσως έτσι να θεώρησε το ζευγάρι πως θα τους φέρει γούρι.

READ more