Τα παιδιά της “Δικαίωσης” μεγάλωσαν και ερωτεύονται! Δες αποκλειστικό clip στο TLIFE

Πώς ένας παιδικός έρωτας μπορεί να μετατραπεί σε απαγορευμένο πάθος; Μπορούν οι δρόμοι δυο ανθρώπων που γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη παιδιά να ξανασυναντηθούν και έτσι τυχαία οι δυο τους να ερωτευτούν;
Η απάντηση είναι πως ναι… και αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας τις επόμενες μέρες!

Ο λόγος ασφαλώς για τη “Δικαίωση” τη νέα σειρά του Mega και τον έρωτα της Μυρτώς με τον Χρήστο…. Η “Μυρτώ Βαρνέζη” (το ξανθό σγουρομάλλικο κοριτσάκι της σειράς) και ο “Χρήστος Ρήγας” (ο γιος του εχθρού του πατέρα της) γνωρίστηκαν το 1992 και έζησαν μια τρυφερή φιλία και έναν παιδικό έρωτα, κόντρα στην έχθρα των οικογενειών τους.

Σήμερα, απόφοιτοι πλέον της Νομικής, θα συναντηθούν και θα δουν την παλιά φιλία να μετουσιώνεται σε έναν έρωτα γεμάτο πάθος! Θα καταφέρει ο έρωτας να τους φέρει την ευτυχία. Θα καταφέρουν να περάσουν τα συνεχή εμπόδια; Θα καταφέρουν να κερδίσουν τη Δικαίωση;

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο ρόλο της ενήλικης πια Μυρτώς και ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης στο ρόλο του Χρήστου, έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά, ξεκινώντας από την Τρίτη το βράδυ τις ανατροπές.

Λίγο πριν την καρμική τους συνάντηση, το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικό clip της σειράς για να πάρεις μια γεύση από τις εξελίξεις που έρχονται:

Read More

And More