Τα παιχνίδια της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον 9 μηνών γιο της, Γιάννη, στο σπίτι τους! [pic]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει καθημερινά ένα ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα και να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι τις καθημερινές, ωστόσο, το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια. Άλλωστε, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, περιμένουν το τέλος της εβδομάδας για να περάσουν ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές με τα τρία αγγελούδια τους, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον βενιαμίν, Γιάννη.

«Τις καθημερινές δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά τα Σαββατοκύριακα μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί οι πέντε μας από το πρωί μέχρι το βράδυ», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Αυτό, λοιπόν, φαίνεται πώς γίνεται πράξη κάθε Σαββατοκύριακο, που το ζευγάρι έχει ελεύθερο χρόνο και τον αφιερώνει στα παιδιά του.

Χθες το πρωί, μάλιστα, η Σταματίνα έμεινε όλο το πρωί μέσα και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τον μικρό Γιάννη. Χωρίς να αποχωριστούν τις πυτζάμες τους, μαμά και γιος κάθισαν στο χαλί του σαλονιού, έριξαν στο πάτωμα κάποια από τα παιχνίδι του μπόμπιρα και διασκέδασαν στο έπακρον.

Μάλιστα, η οικοδέσποινα του “Happy Day” έβγαλε μια αναμνηστική selfie και την δημοσίευσε στα InstaStories της, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τα περνάει με τον γιο της, στο σπίτι τους.

Read More

And More