Tα πιο διάσημα διαζύγια του 2010!

To 2010 ήταν μία χρονιά με πολλύς γάμους και ακόμη περισσότερα διαζύγια. Είδαμε πολλά διάσημα ζευγάρια τα οποία έδιναν την εντύπωση πως είναι τρισευτυχισμένα, να πηγαίνουν στον δικηγόρο τους και να ζητάνε διαζύγιο. Ας τα θυμηθούμε…

Η Courtney Fox και ο David Arquette παντρεύτηκαν το 1999 και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, φέτος τον Οκτώβριο. Μετά τον χωρισμό τους ο David παραδέχτηκε πως την είχε απατήσει με μία σερβιτόρα.

Η Eva Longoria και ο Τony Parker παντρεύτηκαν το 2007. Φέτος υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο. Η Εva βρήκε στο κινητό του μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από άλλη γυναίκα.

H Avril Lavigne και ο Deryck Whibley παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν το 2009. Ωστόσο τα ξαναβρήκαν, έκαναν ο ένας tattoo το όνομα του άλλου και τελικά χώρισαν οριστικά τον Νοέμβριο. Η Avril πλέον βγαίνει με τον Brody Jenner.

O Charlie Sheen και η Brooke Mueller οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2008, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το Νοέμβριο.

H Halle Berry και ο Gabriel Aubry ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και τελικά κατέληξαν να κάνουν ένα παιδί. Ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να χωρίσουν τον Απρίλιο.

H Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds παντρεύτηκαν το 2008. Σχεδόν δύο χρόνια μετά ανακοίνωσαν πως σκόπευαν τον Δεκέμβριο να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου. Χαρακτηριστικά είχαν δηλώσει: ”Μπήκαμε σε αυτή τη σχέση γεμάτοι αγάπη. Γεμάτοι με αγάπη λοιπόν αλλά και ευαισθησία, βγαίνουμε από αυτή”.

O Tiger Woods και η Elin Nordegren παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν δύο παιδιά. Τον Αύγουστο όμως πήραν διαζύγιο καθώς, όπως αποδείχθηκε, ο Tiger δεν ήταν και τόσο πιστός… Από αυτή την ιστορία η Elin έχασε από τη μία τον σύζυγό της από την άλλη όμως έγινε πλουσιότερη κατά 100.000.000$.

O Mel Gibson και η Oksana Grigorieva ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2008 και απέκτησαν κι ένα παιδάκι μαζί. Φέτος όμως χώρισαν και η Oksana κατηγόρησε την ηθοποιό για βίαιη συμπεριφορά.

H Sandra Bullock και ο Jesse James παντρεύτηκαν το 2005. Ωστόσο φέτος τον Ιούνιο πήραν διαζύγιο καθώς αποκαλύφθηκε το ροζ σκάνδαλο του Jesse. Η Sandra προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό της, υιοθέτησε ένα αγοράκι.

H Christina Aguilera και ο Jordan Bratman παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν κι ένα παιδί μαζί. Τον Οκτώβριο όμως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Read More

And More