Τα χλιδάτα βαφτίσια της εγγονής του αείμνηστου εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου και η έκπληξη από τον Αντώνη Ρέμο! Φωτογραφίες

Η υπέροχη βίλα της Κλέλιας Χατζηιωάννου – κόρη του αείμνηστου εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου – στα βόρεια προάστια άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχτεί, με αφορμή την βάφτιση της κόρης της Άννας, συγγενείς και στενούς φίλους. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Gala, πρόκειται για έναν ιστορικό πύργο του 1920, όπου πλέον στεγάζονται τα γραφεία της αλλά και ξενώνες που έχουν φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες.

Αγοράστηκε από τον πατέρα της Κλέλιας, Λουκά Χατζηιωάννου – τον άνθρωπο που κατάφερε να ξεπεράσει σε ναυτική υπεροχή ακόμη και τον θρυλικό Αριστοτέλη Ωνάση – ως μόνιμη κατοικία της κόρης του. Εκείνη τον ανακαίνισε ενώνοντας με σεβασμό και αρχιτεκτονική μαεστρία το παλιό με το νέο.

Το περασμένο Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου φωταγωγήθηκε ξανά και άνοιξε τις πόρτες του, για τον πιο όμορφο και ξεχωριστό λόγο. Λίγο νωρίτερα, είχε προηγηθεί η βάφτιση της κόρης της Κλέλιας, της Αννούλας, όπως την αποκαλεί, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Νονές ήταν οι επιστήθιες φίλες της Κλέλιας, Ντόρα Πάλλη (πολιτικός) και Βιργινία Βεντουράκη (σύζυγος του Σεραφείμ Φυντανίδη). Σύσσωμη η οικογένεια Χατζηιωάννου συγκεντρώθηκε στην Αθήνα για το ευτυχές γεγονός.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο φίλος της οικογένειας Κωνσταντίνος Σκορίλας, η Άννα Μαμιδάκη – Σκλαβενίτη, η Όλγα Κεφαλογιάννη που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη, η Ντόρα, η Φανή και η Αλεξάνδρα Πάκκη, η Τίτη και η Νίνα Ψυλάκη.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς

Η βραδιά, όμως, επιφύλασσε και μία μεγάλη έκπληξη. Η Κλέλια Χατζηιωάννου είχε προσκαλέσει τον Αντώνη Ρέμο και τον παρακάλεσε να τραγουδήσει, όπως και έγινε. Ανάμεσα στις επιτυχίες του, ο δημοφιλής τραγουδιστής τραγούδησε και την αγαπημένη επιτυχία του Αντώνη Καλογιάννη “Αχ Αννούλα του χιονιά”, το οποίο αφιέρωσε στη νεοφώτιστη με ευχές για καλή τύχη στην ζωή της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Κλέλια Χατζηιωάννου – Κωνσταντίνος Σκορίλας

Η οικοδέσποινα με τον Αντώνη Ρέμο

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μάνος Πενθερουδάκης

Τερέζα Ηλιάδη – Έρικα Φωτιάδη και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

Φωτογραφίες: Gala

Read More

And More