Τάκης Καραγκούνιας – Survivor All Star: Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του με την οποία απέκτησαν μαζί την κόρη τους

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο (1/6/23) του Survivor All Star, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αποχώρηση προκάλεσε συγκίνηση στην κόκκινη ομάδα, ενώ έφερε αντιδράσεις πανηγυρισμού στην μπλε ομάδα από τον Νίκο Μπάρτζη.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση με την κόρη του, καθώς η παραγωγή ετοίμασε τη μεγαλύτερη έκπληξη για το έπαθλο επικοινωνίας, φέρνοντας στον Άγιο Δομίνικο τις οικογένειες των παικτών. Ο Τάκης Καραγκούνιας πνίγηκε στα κλάματα όταν είδε μπροστά του την κόρη του, Ραφαηλία, μετά από πέντε μήνες.

Ακολούθησε το δείπνο στο έπαθλο επικοινωνίας, εκεί όπου ο Τάκης Καραγκούνιας είχε την ευκαιρία να απολαύσει περισσότερο την κόρη του.

Ο 49χρονος  πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έχει βγει 7 φορές πρωταθλητής στην πυγμαχία, ενώ συχνά αναφέρεται στην μονάκριβη κόρη του, Ραφαηλία την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Δήμητρα Κιτσάτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παναγιωτης Καραγκούνιας (@takis_karagkounias)

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η μητέρα του παιδιού του ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, δίνοντας τέλος στον γάμο τους. Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε μιλήσει στην κάμερα του Survivor για τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του…

«Το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μου είναι ότι λείπω πολύ από το σπίτι. Δεν άντεξε με τη γυναίκα μου ο γάμος μας γιατί έφευγα για πολύ καιρό και κάπου χάθηκε αυτό.Δεν την κατηγορώ είναι μια υπέροχη γυναίκα, η μητέρα του παιδιού μου. Την αγαπώ πάρα πολύ την Δήμητρα» είχε δηλώσει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η Δήμητρα Κιτσάτη κατά την περσινή συμμετοχή του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor είχε μιλήσει στην εκπομπή «Love it» για τον πρώην σύζυγό της…

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωνε η πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το instagram της Δήμητρας Κιτσάτη:

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

 

Read More

And More