Τάκης Σπυριδάκης: Οι τελευταίες κοσμικές εμφανίσεις του ηθοποιού

Θλίψη έχει προκαλέσει στους οικείους του αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Τάκη Σπυριδάκη σε ηλικία 61 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο ίδιος είχε μιλήσει το 2017 σε συνέντευξή του για το πρόβλημα της υγείας του, όμως κανένας δεν περίμενε να ακούσει αυτή τη δυσάρεστη είδηση περίπου δύο χρόνια μετά.

Ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό τόσο για τις συμμετοχές του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση όσο και στα διαφημιστικά σποτ. Ο “πρόεδρος αγαπούλας” είχε δηλώσει για τη συγκεκριμένη διαφήμιση το 2011 στην εκπομπή “Μίλα” με την Τατιάνα Στεφανίδου: ““Το συγκεκριμένο σποτ ήταν ένα είδος κοινωνικής κριτικής που παρουσίασε έναν τύπο, τον οποίο ο κόσμος γνωρίζει καλά, με ατάκες που τις ξέρουν όλοι και γυρίστηκε σωστά. Η χημεία έφερε ένα καλό αποτέλεσμα, κάνοντας τον κόσμο να γελάσει”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός απέφευγε γενικότερα τις κοσμικές εμφανίσεις, όμως έκανε εξαιρέσεις όταν επρόκειτο για το θέατρο. Ο ίδιος λάτρευε το θέατρο και έτσι, ακόμα και αν δεν βρισκόταν πάνω στο σανίδι, έδινε το “παρών” σε παραστάσεις για να στηρίξει αγαπημένους φίλους. Οι τελευταίες φορές που τον είδαμε ήταν στα τέλη του 2017. Τον Δεκέμβριο του 2017 βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει την παράσταση “Τζαμάικα”, ενώ λίγες μέρες πριν παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ολεάννα” στο θέατρο Olvio.

Δεκέμβριος 2017: O Τάκης Σπυριδάκης μαζί με τον καλό φίλο του, Σπύρο Παπαδόπουλο στην παράσταση “Τζαμάικα”

Νοέμβριος 2017: Ο Τάκης Σπυριδάκης μαζί με τον Δημήτρη Πετρόπουλο στην παράσταση “Ολεάννα”

Ντάνη Γιαννακοπούλου-Τάκης Σπυριδάκης

Λίλα Καφαντάρη-Τάκης Σπυριδάκης-Ντάνη Γιαννακοπούλου-Δημήτρης Πετρόπουλος-Νικ

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More