Τάκης Ζαχαράτος για την απώλεια του πατέρα του: «Αισθάνθηκα από το προηγούμενο βράδυ ότι κάτι θα συμβεί»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», με αφορμή τη νέα παράσταση που θα ανεβάσει στο θέατρο Παλλάς. Ο ταλαντούχος performer προχώρησε και σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες από κορονοϊό.

«Έζησα κάτι τόσο μοναδικό που μου λένε συλλυπητήρια, τα οποία βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι μεγάλη η αγάπη μου για όσα αυτός ο άνθρωπος με δίδαξε που η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε να φύγει, ήταν άρρωστος καιρός και είχε μια φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το αλτσχάιμερ τα τελευταία δυο, τρία χρόνια και άλλες φορές μας θυμόταν και άλλες όχι.

Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σαν να είσαι άγνωστος. Δηλαδή θέλει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και φαντάζομαι πως είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν πολλά χρόνια. Ήταν πολύ σκληρό αυτό. Από την άλλη, σκεπτόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος είδε δισέγγονο και τα παιδιά του τα αγαπούσε πολύ…» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

«Δεν έφυγε από το αλτσχάιμερ, αλλά από Covid. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια αλλά έφυγε λόγω της μεγάλης ηλικίας και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού. Το προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, το ήξερα» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Read More

And More