Tάκης Ζαχαράτος: Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους στο θέατρο Άλσος! [pics]

Μια βραδιά με πολύ χιούμορ, μιμήσεις και έναν Τάκη Ζαχαράτο στα καλύτερά του απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Έλα μια βόλτα…».  Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος ήρθε στο θέατρο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως, για είκοσι μοναδικές παραστάσεις, πραγματοποιώντας το «Ζω Για Σένα Summer Edition» και εντυπωσίασε.

Φυσικά το «παρών» στη βραδιά έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με την σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου (δες εδώ περισσότερα), ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, ο Κώστας Τσαρούχας με την σύζυγό του και πολλοί ακόμη.

Τίνα Μεσσαροπούλου, Τάκης Ζαχαράτος, Νίκος Χαρδαλιάς με την σύζυγό του

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα γράψει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο…. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας.

Δέσποινα Μοιραράκη

Θοδωρής Μαραντίνης

Ηλίας Μαροσούλης, Κώστας Τσαρούχας με την σύζυγό του

Τίνα Μεσσαροπούλου, Γιώτα Παναγιωτοπούλου

Μάριος Φραγκοούλης,Γιώργος Περρής

Περρής, Ζαχαράτος, Χριστοδουλόπουλος, Φραγκούλης

Νικολαΐδη, Σπυράτου, Ζαχαράτος, Παντελιδάκης

Τάκης Ζαχαράτος, Ευαγγελία Δομάζου

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Σκηνικά: Μανώλης Παντελιδάκης

Ενδυματολογική επιμέλεια: Φιλίτσα Νικολαϊδης

Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόκα

Ενορχηστρώσεις – διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης

Στίχοι τραγουδιών έναρξης: Γιάννης Ξανθούλης

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More