Τάκης Ζαχαράτος: Συγκινημένος με την αναφορά στον πατέρα του που πέθανε – «Μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Strangers in the night” που θα δοθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς, ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Αταίριαστοι”.

Ο αγαπημένος performer και κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” θα πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη παράσταση προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από αυτή, να πάνε σε παιδάκια στην Ουκρανία αλλά και θερμοκοιτίδες.

Ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε πως πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία παράσταση, την οποία θέλει να αφιερώσει στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και πάντα μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ, θα του αφιερώσω αυτή την παράσταση. Θέλω πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος να τη δει… Θα είναι μια βραδιά που πέρα από τον ιερό σκοπό που έχει, θα μας βοηθήσει να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί έχει παγώσει το αίσθημα.

Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτή την παράσταση να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας, να αγαπηθούμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε, να ξανασυνδεθούμε. Ζούμε μια εποχή που ενώ έχουμε τόσα μέσα για να συνδεόμαστε, είμαστε αποξενωμένοι από τη χαρά και τους ανθρώπους γύρω μας» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Read More

And More