Τάμτα: Απάντησε δημόσια σε μήνυμα με αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το «Replay»!

Τάμτα: Απάντησε δημόσια σε μήνυμα με αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε για το «Replay»! | tlife.gr

Το «Replay» είναι το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ. Το τραγούδι υπογράφουν οι Alex P, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson, Albin Nedler, ονόματα τα οποία έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι One Direction, ο Mark Anthony, η Demi Lovato, ο Avicii, η ΜΟ, οι 5SOS, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj, ο Arash και άλλοι.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… μεταμορφώνεται και μας ταξιδεύει στον iconic & sexy κόσμο του official video του «Replay», το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και έχει ξεπεράσει τις 680.000 προβολές στο YouTube μέσα σε 40 ώρες από την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, το «Replay» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Hot Trends του YouTube σε Ελλάδα, Ισπανία, και Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μπει ήδη στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές λίστες στο Spotify και βρίσκεται στο Top100 του iTunes chart σε πολλές χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισραήλ και Πορτογαλία.

Η Τάμτα, φανερά ενθουσιασμένη από την αποδοχή που γνωρίζει το «Replay», δεν έχει σταματήσει να αναδημοσιεύει στα InstaStories της βίντεο με αποσπάσματα του κομματιού της, στα οποία της κάνουν επισήμανση οι followers της, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν αναρτήσει και ένα μήνυμα που έλαβε με ένα αρνητικό σχόλιο, στο οποίο θέλησε να απαντήσει δημόσια. «Αν θέλεις να είσαι δίκαιη, δημοσίευε και τα όχι τόσο καλά σχόλια.. Άλλο ένα toy και fuego δεν αντέχω», της έγραψε μια χρήστης του Instagram, μ’ εκείνη να σχολιάζει: «Όχι ότι δεν θα υπάρχουν. Προφανώς και υπάρχουν και είναι και πάρα πολλά. Απλά στο inbox μου μέχρι στιγμής τυχαίνει να είσαι η πρώτη ανάμεσα σε πολλά που έχω διαβάσει».

READ more