Τάμτα: “Δεν είμαι χαρούμενη με την δεύτερη πρόβα στη σκηνή της Eurovision” – Video

Το πρωί της Πέμπτης, η Τάμτα πραγματοποίησε την δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision, κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό με το κομμάτι “Replay” και εργάζεται πυρετωδώς για να είναι όλα τέλεια στην βραδιά του Α’ Ημιτελικού την Τρίτη 14 Μαϊου. Λίγο μετά την δεύτερη πρόβα της, η Τάμτα με άψογο στιλ βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της Eurovision και μίλησε στην βρετανική ιστοσελίδα eurovoxx, η οποία είναι αφιερωμένη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού.

“Δεν προλαβαίνω ακόμη, αλλά θα ήθελα να βρω χρόνο να εξερευνήσω το Τελ Αβίβ και να διασκεδάσω για τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα βρίσκομαι εδώ. Πήγαμε σε ένα πάρτι και περάσαμε τέλεια αλλά περιμένω κι άλλα Eurovision parties! Περιμένω να γνωρίζω και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες και να περάσουμε όμορφα”, δήλωσε όσον αφορά την μέχρι τώρα εμπειρία της.

Όσον αφορά την δεύτερη πρόβα της, η Τάμτα αποκάλυψε: “Δεν ήμουν χαρούμενη! Περιμέναμε περισσότερα, είχαμε κάποιες αλλαγές… Κάποιες αλλαγές ήταν καλές, κάποιες όμως δεν ήταν… Είχαμε θέματα με τον ήχο. Αλλά γι’ αυτό είναι οι πρόβες για να βλέπουμε τι πάει καλά και τι πάει λάθος και ευελπιστούμε να έχουμε τον χρόνο να τα φτιάξουμε όλα. Αλλά ό,τι και να γίνει, το υπόσχομαι ότι θα το απολαύσω. Όταν είσαι στη σκηνή δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο! Αυτό θέλω να κάνει και το κοινό… να απολαύσει το τραγούδι μου”.

Δες όλη τη συνέντευξη της Τάμτα:

Η Τάμτα είχε ξετρελαθεί με την βρετανική προφορά του δημοσιογράφου!

Read More

And More