Τάμτα: Είναι το απόλυτο fashion icon! Για αγορές στο Μαρούσι με εκκεντρικό look [pics]

Η Τάμτα θεωρείται το απόλυτο fashion icon της Ελλάδας και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια φροντίζει πάντα να ξεχωρίζει με τις εκκεντρικές στιλιστικές της επιλογές, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και για πολλά νέα κορίτσια που την θαυμάζουν για το πάντα ανατρεπτικό look της. Σε κάθε της εμφάνιση κάνει τη διαφορά, καθώς συνδυάζει με το δικό της τρόπο, prints, χρώματα και αξεσουάρ. Βέβαια, το στιλ της είναι μοναδικό και δεν μπορεί να αντιγραφεί από καμία άλλη καλλιτέχνιδα, αφού μόνο εκείνη έχει τον τρόπο να υποστηρίζει απόλυτα κάθε της ενδυματολογική επιλογή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός  απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκανε τα ψώνια της. Στην χαλαρή αυτή βόλτα της για αγορές, λοιπόν, η Τάμτα επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα που στις αποχρώσεις του πορτοκαλί με face prints, το οποίο συνδύασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο με ένα δερμάτινο μαύρο jacket, ένα καουμπόικο καπέλο στην ίδια απόχρωση και γυαλιά τύπου Matrix.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Τάμτα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού με την εκκεντρική αυτή εμφάνισή της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα, το γεγονός ότι πραγματοποίησε έξοδο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα απέδειξε για μία ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού βλέπει τα επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ παραμένει full in love με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο πια πραγματοποιούν ολοένα και περισσότερες κοινές εμφανίσεις, χωρίς να έχουν κανέναν ενδοιασμό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More