Τάμτα: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε εκδήλωση για καλό σκοπό! [pics]

To απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, στο Athenaeum Palace Luxury Suites, πραγματοποιήθηκε η διαδραστική παρουσίαση του THE END Concept, μιας νέας κοινωνικής δράσης με στόχο την ανάδειξη και την ενίσχυση της παιδικής και εφηβικής δυνατότητας.

Το THE END Concept έχει ως σκοπό να εμπνεύσει όλους μας, ότι μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε όσα μας κρατούν πίσω στη ζωή, να επιλέξουμε και να έχουμε ακριβώς τη ζωή που θέλουμε, με μοναδικό οδηγό τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!

Στο κέντρο του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος βρίσκεται ένα σπουδαίο βιβλίο, ένα «εγχειρίδιο» γνώσης για τους μεγάλους και έμπνευσης για τους νεότερους. Το βιβλίο, το οποίο θα είναι σε λίγες ημέρες διαθέσιμο στην ηλεκτρονική του μορφή, συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή και επιστρατεύει σύγχρονες τεχνολογίες (όπως αυτή του Augmented Reality) για να προσεγγίσει με ανατρεπτικό τρόπο τους νέους.

20 καταξιωμένοι καλλιτέχνες και πάνω από 30 κορυφαίοι επαγγελματίες, συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή, κάνοντας εφικτή μία εντυπωσιακή οπτικοποίηση των ιστοριών και των σύγχρονων συμβολισμών τους, και μας θυμίζουν πως στη δική μας ζωή, εμείς είμαστε οι αυθεντικοί ήρωες.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Τάμτα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, όπως συνηθίζει πάντα άλλωστε. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα west look, φορώντας ψηλόμεσο παντελόνι, cowboy boots, suede jacket, λευκό strapless body και καπέλο στο κεφάλι. Με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, μάλιστα, έδειχνε πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More