Τάμτα: Έτοιμη να μας μαγέψει στα φετινά MadWalk – Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνισή της

Η Τάμτα από την αρχή της καριέρας της φροντίζει να μας αποδεικνύει συνεχώς ότι αποτελεί το απόλυτο fashion icon της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το στυλ της εκρηκτικής τραγουδίστριας είναι έμφυτο, γοητεύει, εντυπωσιάζει και πιο σπάνια διχάζει αφού τολμάει να ρισκάρει και δεν υπακούει σε νόρμες και trends.

Φέτος, στο επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure που θα προβληθεί από το MEGA, αύριο Σάββατο 9 Ιανουαρίου, συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου και παρουσίασε το «Hold On». Το «Hold On» είναι τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο επιτυχημένο αγγλόφωνο EP της Τάμτα και κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά από την MINOS EMI/A Universal Music Group. Παραγωγή έχουν κάνει οι Boombamontana, μουσική ο Barrice και ο Sin Laurent ενώ οι στίχοι είναι της Daphne Lawrence.

Για άλλη μια φορά, η Τάμτα, απέδειξε ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το MadWalk, το τηλεοπτικό show μόδας και μουσικής, αφού πραγματικά μας εντυπωσίασε και μας ταξίδεψε με την επιβλητικότητα και την εντυπωσιακή εικόνα ενός αιθέριου performance.

Αυτό το στίγμα που δίνει η Τάμτα το έχουν αγκαλιάσει και «παίχτες» της παγκόσμιας μόδας. Η κίνηση του οίκου Mugler να συνεργαστεί με τη Τάμτα για να προβάλει τη τελευταία κολεξιόν του και το νέο άρωμα του, αλλά και η πρόσκληση του Jeremy Scott του οίκου Moschino στην Ιμπιζα να γνωρίζει προσωπικά τη Τάμτα και να φωτογραφηθεί με δημιουργίες του οίκου είναι μόνο μερικές από τις αποδείξεις της διεθνούς αποδοχής της Τάμτα στο κομμάτι της μόδας.

Εκτός από την ενασχόλησή της με την μόδα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχτηκε αρκετές προτάσεις για να κάνει κάτι τηλεοπτικό στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η Τάμτα είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια και να γίνει coach στο The Voice της Γεωργίας. Να σου υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν, η τραγουδίστρια ήταν κριτής στο γεωργιανό X-Factor.

Photo: Κύνθια Κινδελή

Read More

And More