Τάμτα: Η επιστροφή στην Ελλάδα μετά τη Eurovision και τα χαμόγελα στο αεροδρόμιο! [pics]

Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και τις αποσκευές της γεμάτες όμορφες εμπειρίες επέστρεψε η Τάμτα στην Ελλάδα, από το Τελ Αβίβ, όπου βρέθηκε για τη φετινή Eurovision. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού με το Replay,  και παρά την 15η θέση που κατέκτησε αποκάλυψε πως νιώθει περήφανη και πως έβαλε τα δυνατά της στο stage για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ καλύτερα στην πορεία της καριέρας μου. Δεν ήταν αγχωτική εβδομάδα, για έναν μαγικό λόγο και με έναν μαγικό τρόπο όταν βγήκα στη σκηνή ήταν όλα υπέροχα. Σκεφτόμουν τι ωραία που είναι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Η μόνη ταλαιπωρία που είχα ήταν ότι επειδή ήμουν πρώτη έπρεπε να ξυπνάω στις 4 το πρωί για να είμαι εκεί 7μιση και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν σκότωμα… Βγάλαμε το αποτέλεσμα που ζητούσαμε, με πολύ υπομονή και πολύ επιμονή. Στο τέλος ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν πιστεύω ότι είμαι αδικημένη ή είμαι η μόνη αδικημένη. Συμβαίνουν αυτά, μπορεί άλλη χρονιά να είχα καλύτερη τύχη…», είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες.

Και συνέχισε: « Δεν θέλω να απολογηθώ ή να δικαιολογήσω κάποιον. Σημασία έχει ότι ποτέ δεν αμφισβήτησα τον λαό. Τώρα ποιοι ήταν εκείνοι οι άνθρωποι και γιατί το έκαναν πραγματικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι γίνεται “πόλεμος” στη Γεωργία για το συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς μου φάνηκε κάπως κι εμένα».

Στο αεροδρόμιο, μάλιστα η Τάμτα ήταν με την καλή της φίλη και στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Read More

And More