Τάμτα: Η iconic εμφάνισή της στο Athens Pride και η μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία της!

Η Τάμτα, μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί, συνεχίζει να στηρίζει τη διαφορετικότητα και στέκεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό της LGBTQ κοινότητας.

Η Τάμτα, λίγο μετά τη συμμετοχή της στον 64ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Tel Aviv και την διάκριση της στα Global Social Awards στην Πράγα ως μία από τους 40 κορυφαίους influencers της Ευρώπης, επέστρεψε στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο πιο περήφανο event της πόλης… το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2019 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος.

Η Τάμτα, μία από τις πιο διαχρονικές pop τραγουδίστριες της Ελλάδας, πραγματοποίησε άλλη μία ανατρεπτική εμφάνιση και αποθεώθηκε στο «Replay» από 60.000 κόσμο που παρευρέθηκε εκεί. Πολλοί χαρακτήρισαν την εμφάνιση της, ως μία από τις πιο iconic εμφανίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο θεσμό του pride, με την Τάμτα να βγάζει συμβολικά την περούκα της on stage, δηλώνοντας «Να είστε ο εαυτός σας και να εκφράζεστε ελεύθερα».

Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Replay» και τις σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει στα spotify playlists και iTunes Charts όλης της Ευρώπης, η Τάμτα συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία με επόμενους σταθμούς τα Super Music Awards την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Κύπρο και στις 14 Ιουνίου στο Safari Disco Club στη Βαρκελώνη. H Ευρωπαική περιοδεία της Τάμτα θα εμπεριέχει αρκετές κεντρικές πόλεις της Ευρώπης, όπως η Μαδρίτη, η Στοκχόλμη, η Σεβίλλη και το Τελ Αβίβ.

Οι επιβεβαιωμένες, μέχρι στιγμής, ημερομηνίες του «Replay Tour»:

· Πράγα – 28/5

· Αθήνα (Village Park Ρέντης) – 1/6

· Athens Pride – 8/6

· Λευκωσία (Super Music Awards) – 12/6

· Βαρκελώνη (Safari Club) – 14/6

· Varkiza Resort – 22/6

· Αθήνα (Mad Video Music Awards) – 27/6

· Σεβίλλη – 28/6

· Σόφια (Private Event) – 29/6

· Μαδρίτη (Pride) – 5/7

· Στοκχόλμη (SommarKryset) – 13/7

· Ίμπιζα (Private Event) – 19/7

· Βαρκελώνη (Pride) – 29/7

· Τελ Αβίβ – 1/8

· Στοκχόλμη (Rainbow Weekend) – 3/8

· Χαλκιδική – 9/8

Read More

And More