Τάμτα: Μας ξεναγεί στο πρώτο της σπίτι στη Γεωργία! Το μόλις 6 τετραγωνικών δωμάτιο – «Άνοιγα το παράθυρο και τραγουδούσα»

Στη Γεωργία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τάμτα η οποία επέστρεψε για λίγο στον τόπο όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, δίπλα στην  οικογένειά της.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, η Τάμτα μας ξεναγεί στη γειτονιά της, από το σχολείο της, μέχρι το πρώτο της σπίτι με τα μικρά δωμάτια, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

«Σε αυτό το παράθυρο έβγαινα και τραγουδούσα σε όλη τη γειτονιά», αναφέρει η Τάμτα δείχνοντας το παράθυρο του σπιτιού αλλά και το δωμάτιο που δεν ξεπερνά τα 6 τ.μ.

Πολλές φορές, μέσα από τις συνεντεύξεις της, η Τάμτα έχει αναφερθεί στις δυσκολίες και τις τραγικές στιγμές που βίωσε στη Γεωργία…

«Στη Γεωργία είχαμε πολλά θέματα επιβίωσης. Ήμασταν στην εμπόλεμη ζώνη, επί της ουσίας, ενώ είχαμε παράλληλα εμφύλιο πόλεμο. Το έζησα από την ηλικία των εννέα ετών έως τα δεκατέσσερα.

Μετά τις έξι το απόγευμα δεν έβγαινε άνθρωπος έξω. Σε κάθε γωνία στέκονταν οπλισμένοι στρατιώτες. Υπήρχαν τανκς στους δρόμους. Σκέψου ότι παίρναμε το ψωμί με κουπόνι. Υπήρχαν ατέλειωτες ουρές για το ψωμί», είχε αναφέρει η Τάμτα σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες TV».

Δες το βίντεο με την Τάμτα στη Γεωργία:

 

@tamtaofficial Visiting my hometown #tbilisi with my mom  Taking you to my school and the house I grew up in! #georgia🇬🇪 #greektiktok #fypシ #fyp #traveltok ♬ Ola Allazoun – Tamta

Read More

And More