Τάμτα: Με casual look στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο! [pics]

Η Τάμτα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στον 64o διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη για το νέο, επαγγελματικό της βήμα και ανυπομονεί να ξεκινήσει τις πρόβες. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια ήθελε πολλά χρόνια να συμμετάσχει στον διαγωνισμό και το 2019 ήταν η ιδανική περίοδος.

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να έχει περιοριστεί πολύ, αφού πέρα από την προετοιμασία της για την Eurovision κάθε εβδομάδα εμφανίζεται στο Box μαζί με τις Μέλισσες, ωστόσο το απολαμβάνει. Εκτός από την μοναχοκόρη της, Άννυ, εκείνος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα και απόφαση είναι ο σύντροφό της, Πάρης Κασιδόκωστας. Το ζευγάρι είναι περίπου 3,5 χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους όλο και φουντώνει. Ακόμα και αν στην αρχή λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν σε αυτή τη σχέση, το ζευγάρι τους διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν λίγες μέρες, η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά έπαιξε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στον Τάσο Τρύφωνος, στην οποία αποκαλύπτει πως ο πρώην σύζυγός της την “έκλεψε” όταν εκείνη ήταν 14 και αυτός 16. Φλεβάρη την “έκλεψε” και Απρίλιο παντρεύτηκαν. Το σοκ ήταν μεγάλο για την τραγουδίστρια και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να φύγει και να κυνηγήσει μια άλλη ζωή.

Η Τάμτα είναι η τρανή απόδειξη πως με πολλή δουλειά και επιμονή μπορείς να πετύχεις ακόμα και τα πιο κρυφά σου όνειρα. Τώρα βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και μετρά αντίστροφα για τον διαγωνισμό της Eurovision. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε ευδιάθετη και με casual look στο αεροδρόμιο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More