Τάμτα: Μετέτρεψε το σπίτι της σε στούντιο ηχογράφησης [pics]

Εδώ και περίπου ένα μήνα η Τάμτα μένει σπίτι και παρακινεί τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media να κάνουν το ίδιο. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει αισθητά την καθημερινότητά μας το τελευταίο διάστημα και εξακολουθεί να μας απειλεί. Μένοντας πιστοί στις οδηγίες της κυβέρνησης σύντομα όλη αυτή η κατάσταση θα αποτελεί παρελθόν.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η γνωστή τραγουδίστρια και έτσι μένει κλεισμένη στο σπίτι έχοντας παρέα τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα. Οι δυο τους μετρούν πλέον πέντε χρόνια κοινής πορείας και δεν σταματούν να το απολαμβάνουν! Μπορεί η καραντίνα να ανέτρεψε τους ρυθμούς της ζωής μας, όμως το ζευγάρι δεν πτοείται και φροντίζει να περνά δημιουργικά το χρόνο του.

Η Τάμτα μετά το video clip που γύρισε μόνη στο σπίτι της, μετέτρεψε ένα δωμάτιο αυτού σε στούντιο  ηχογράφησης, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες από το στούντιο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας δείχνει το χώρο της και εκφράζει τις σκέψεις της.

“Εδώ στο σπίτι, σ’ ένα πρόχειρο μίνι στούντιο… παλεύω και μαλώνω με την τεχνολογία πολλές ώρες την ημέρα για να κάνω μία δουλειά που υπό κανονικές συνθήκες θα έκανα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Συνήθως αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα… Κάπως καταφέρνω όμως σιγά-σιγά Και μαθαίνω πολλά”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Τάμτα είναι ενθουσιασμένη!

Read More

And More