Τάμτα: Μιλάει για την κόρη της Άννι και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού

Η Tάμτα, αν και είναι σε ηλικία που οι περισσότερες σύγχρονες Ελληνίδες καριέρας αποκτούν το πρώτο τους παιδί, έχει μία κόρη, την Άννι, που είναι σήμερα 21 ετών, με την οποία έχουν μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Όταν μιλά για εκείνη, τα μάτια της φωτίζονται. «Η Άννι σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της» λέει στο περιοδικό People.

Άραγε σε αυτή την ηλικία οι ρόλοι αρχίζουν λίγο και να αντιστρέφονται, με το παιδί να ανησυχεί κι εκείνο για το γονιό του; Η Τάμτα γελάει. «Η Άννι ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα είπε για τη σχέση της με τον Πάρι Κασοδόκωστα

Δεδομένου πως έχει μια σταθερή σχέση όπου περνά όμορφα, θα σκεφτόταν να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί; Δεν το σκέφτεται καθόλου πριν απαντήσει. «Όχι. Αυτή τη στιγμή καθόλου δεν το σκέφτομαι. Βέβαια, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα έκανα ποτέ δεύτερο παιδί”, αλλά μιλώντας για το άμεσο μέλλον, συνειδητοποιημένα και ειλικρινά, δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Αλλά από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί

Read More

And More