Τάμτα: Απόδραση στα χιόνια με άψογο στιλ! Φωτογραφίες

Αυτή είναι αναμφίβολα η χρονιά της. Η Τάμτα είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος εμφανίζεται για μια ακόμη χρονιά στο Box μαζί με τις Melisses και κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Seniorita» σε ντουέτο με τον Snik, αλλά και τη νέα της επιτυχία «Sex with your ex» δεν σταματά να παρουσιάζει νέα πράγματα και να δουλεύει πυρετωδώς.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε μια μίνι απόδραση στα χιόνια. Μετά από καιρό, όπως αποκάλυψε η ίδια φόρεσε τη στολή του σκι και το κράνος της και άρχισε να «γλιστρά» πάνω στις χιονισμένες πλαγιές. «Γεια σας», έγραψε αρχικά στην πρώτη φωτογραφία της από τα χιόνια και συμπλήρωσε: «Πέρασαν χρόνια». Και όπως καταλαβαίνεις τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων δεν είχαν τέλος.

Η Τάμτα, πάντως, μπορεί να μην αποκάλυψε τον χιονισμένο προορισμό στον οποίο βρέθηκε, παρέδωσε όμως μαθήματα στυλ με την εμφάνισή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 39 και γιόρτασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στη σκηνή, τώρα έκανε ένα διάλειμμα. Η ίδια αγαπά να κάνει μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, με τον οποίο ταξιδεύει συχνά και να αφιερώνει χρόνο στον καλό της, αλλά και στην κόρη της!

Η Τάμτα στα καλύτερά της!

Read More

And More