Τάμτα: Η μυστική συνάντηση λίγο πριν τα Mad Video Music Awards! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα Mad Video Music Awards 2018 πλησιάζουν και η Τάμτα είναι έτοιμη ν’ ανέβει για ακόμη μια φορά στη σκηνή και να εντυπωσιάσει το κοινό με την υπέροχη φωνή της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία. Λίγες μέρες πριν όμως, από το φαντασμαγορικό show, η αγαπημένη τραγουδίστρια προετοιμάζει πυρετωδώς τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της.

Η Τάμτα πρόκειται φέτος να συνεργαστεί στη σκηνή των Mad VMA 2018 με τον Mikolas Josef, τον 23χρονο καλλιτέχνη που εκπροσώπησε την Τσεχία στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας την 4η θέση στην προτίμηση του κοινού (Televoting). Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν ένα από τα άτομα που ξεχώρισε η Τάμτα στην φετινή Eurovision τόσο για την φρεσκάδα του όσο και το μεγάλο ταλέντο του. Έτσι η ομάδα της, η δισκογραφική της εταιρεία Minos Emi και η εταιρία management Ερωδιός live προσέγγισαν τον Mikolas, ο οποίος φυσικά δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συνεργαστεί με την ταλαντούχα Τάμτα.

Το TLIFE βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και απαθανάτισε την Τάμτα με τον Mikolas Josef στο επαγγελματικό τους ραντεβού. Οι δύο καλλιτέχνες συζήτησαν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και του φαντασμαγορικού act που θα μας παρουσιάσουν στη σκηνή των Mad VMA, την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Αφού γνωρίστηκαν καλύτερα και συζήτησαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ο Mikolas – ως γνήσιος gentleman – συνόδευσε την Τάμτα στο αμάξι της, όπου και αποχώρησε.

Να σημειώσουμε πως η εκρηκτική τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή των Mad Video Music Awards δύο φορές, μία για το ντουέτο της με τον Τσέχο καλλιτέχνη και ακόμη μία για να ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού», το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts. Τις τελευταίες μέρες είχε δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομα του Mikolas και φημες ήθελαν τον 23χρονο τραγουδιστή να συνεργάζεται επί σκηνής με την Ελένη Φουρέιρα. Η ανατροπή όμως ήρθε και θα τον απολαύσουμε με την μοναδική Τάμτα!

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα βραβεία, η Τάμτα πρόκειται να εμφανιστεί το Σαββατοκύριακο και στο Colour Day Festival, στο μεγαλύτερο και πιο χρωματιστό φεστιβάλ της χρονιάς!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More