Τάμτα: Οι βόλτες της στην Νέα Υόρκη με την πιο τρυφερή παρέα! [pics]

Το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν λέει να τελειώσει ακόμη! Η Τάμτα βρίσκεται ήδη από τα μέσα Αυγούστου στην Αμερική και απολαμβάνει την κάθε στιγμή των διακοπών της, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αφού πέρασε μεγάλο διάστημα στο Los Angeles και στο Las Vegas, εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην μαγική Νέα Υόρκη.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν σταματά τις βόλτες στο Manhattan, κάνοντάς μας για ακόμη μια φορά να την ζηλεύουμε. Μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media μόνη της αλλά φαίνεται πως το ταξίδι αυτό το έκανε και φέτος με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα. Να σου θυμίσουμε πως και πέρσι το καλοκαίρι, η Τάμτα ταξίδεψε στην California και φαίνεται πως της άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισε να πάει και φέτος.

Το βράδυ της Παρασκευής, η όμορφη Τάμτα έκανε μία ακόμη εξόρμηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά αυτή την φορά όχι μόνη της αλλά με τον αγαπημένο της cartoon χαρακτήρα. Με αφορμή το γεγονός ότι ο Mickey Mouse κλείνει φέτος τα 90 του χρόνια, πήρε το αγαπημένο της αρκουδάκι και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες μαζί του!

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More