Τάμτα: Οι βουτιές σε ερημική παραλία και οι εντυπωσιακές λήψεις με το μαγιό της [pics]

Ένα μοναδικό καλοκαίρι ζει η Τάμτα, αφού δεν έχει σταματήσει τις εξορμήσεις στα νησιά μαζί με τον αγαπημένο της, Πάρη Κασιδόκωστα. Οι δυο τους μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, αρκετές είναι οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει σε εξόδους τους να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τάμτα μπορεί να διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως αποφεύγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό μας δείχνει διάφορες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες διακοπές της στα νησιά.

Πρόσφατα, λοιπόν, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές της, με το καλλίγραμμο κορμί της να κλέβει την παράσταση. Η Τάμτα απολαμβάνει τις βουτιές της σε ερημική παραλία και ποζάρει στο φακό φορώντας ένα καταπράσινο ολόσωμο μαγιό.

Δες φωτογραφίες:

Η Τάμτα απολαμβάνει το μπάνιο της στην ερημική παραλία.

Read More

And More