Τάμτα: Όλες οι εμφανίσεις της στα MAD VMA 2018 και η συνεργασία με τον Mikolas Josef [pics,vids]

Έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο fashion icon και σε κάθε της εμφάνιση επιβεβαιώνει το γιατί. Από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς ήταν και στα MAD VMA 2018 by Coca-Cola and McDonald’s τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και on stage. Η Τάμτα επέλεξε ιδιαίτερα look για την μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής που κέρδισαν τις εντυπώσεις και έγιναν θέμα συζήτησεις σε όλες τις συζητήσεις αναφορικά με την λαμπερή βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια των βραβείων να ποζαρέι στο κόκκινο χαλί και με τον Mikolas Josef.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια και ο εκπρόσωπος της Τσεχίας στη φετινή Eurovision μοιράστηκαν τη σκηνή των MAD Video Music Awards ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Taw Kwon Do στο Φάληρο. Οι δυο τους είχαν φοβερή χημεία και φαίνεται πως τις προηγούμενες μέρες είχαν την ευκαιρία να περάσουν και χρόνο μαζί συζητώντας για τη συνεργασία τους.

Ο νεαρός Τσέχος καλλιτέχνης αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Τάμτα και το απόγευμα της Δευτέρας (25/06) συναντήθηκε μαζί της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής τους στα βραβεία MAD.

Το ντουέτο της με τον Mikolas ήταν η δεύτερη εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή αφού λίγο νωρίτερα ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία “Αρχές καλοκαιριού”. Με ιδιαίτερη εμφάνιση και εντυπωσιακή χορογραφία κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα highlights της βραδιάς.

Δες την εμφάνιση της Τάμτα στη σκηνή και την συνύπαρξη με τον Mikolas Josef:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More