Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Μαγνήτισαν τα βλέμματα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή τους – Φωτογραφίες TLIFE

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 15/10 η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, τιμώντας τους έτσι με την παρουσία τους.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί και παραμένουν φουλ ερωτευμένοι, ωστόσο προσπαθούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας έφτασαν μαζί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα στον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη τόσο για τη βάφτιση του γιου τους όσο και για την εγκυμοσύνη της make up artist.

Για ακόμη μια φορά το ζευγάρι μαγνήτισε τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας με την εκκεντρική και stylish εμφάνισή τους! Μάλιστα, ο ιδρυτής της Panik Records εμφανίστηκε με… πράσινα μαλλιά.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

«Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…» είχε εξομολογηθεί η Τάμτα στο κανάλι του Fipster στο Youtube.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More