Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Μια σπάνια κοινή έξοδο πραγματοποίησαν, πριν μερικές μέρες, η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Το ερωτευμένο ζευγάρι το… έριξε έξω και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου, όπου διασκέδασε με την ψυχή του.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο επιχειρηματίας διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο η Τάμτα έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Βέβαια, ο Πάρης είχε ακόμα έναν λόγο να βρίσκεται εκεί, αφού ο Στέλιος Ρόκκος ανήκει στην δισκογραφική εταιρία του, Panik Records.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, ενώ τον περασμένο Αύγουστο ο 36χρονος επιχειρηματίας δημοσίευσε για πρώτη φορά ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την τραγουδίστρια, εκδηλώνοντας τον έρωτά του.

Στην βραδινή τους αυτή έξοδο, οι δυο τους ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ μπροστά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Η Τάμτα καθόταν στα πόδια του καλού της και τον είχε αγκαλιά, ενώ ο Πάρης ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της και δεν σταματούσε στιγμή να την φιλά τρυφερά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, αν και τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και το… μαρτυρά άλλωστε και η καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More